Windows 8 i 2012!

Da var lanseringen av Windows7 ferdig. På tide å se fremover! Windows 8 kommer i 2012. (Med forbehold om forsinkelser som «av og til» har hendt) Windows8

De fleste av oss sitter i dag på 32-bit systemer. 64-bit er godt på vei, og begynner å få fotfeste. Der er det potensiale til å utnytte mer ram, få raskere prosessorer. Det er foreløpig lite info om det nye OS’et, men at de skal visst jobbe med en 128-bit versjon!

Kilder; HW.no, Itavisen, PCadvisor

One Reply to “Windows 8 i 2012!”

  1. Vel… Steve Balmer har vel mer eller mindre sagt at vista ble en noe stor oppgave for microsoft, la oss for all del håpe at ikke det samme skjer med Win 8. Hva 128-bit angår er trolig dette rett rundt hjørnet. Da spesielt på serversiden. Flere applikasjoner og store db systemer har behov for mer minne. Nå som også 8 kjerners cpu begynner å bli vanlig er det nærliggende å tro at microsoft vil følge opp med et os som vil støtte større mengder minne. En virtualisering av serverparken vil gi mulighet til å dedikere minne fra flere hoster slik at man får en stor mengde minne til en fornuftig pris.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*