Spilleautomater til salgs


NÅ har du sjansen til å få en sparebøsse utenom det vanlige; en spilleautomat!

Windsor Superpot 1
Windsor Superpot

Denne maskinen fikk nye lyspærer og noe innmat ble byttet ut for 2-3 år siden og virker 100%. Den tar 1,5,10,20,50,100,200 og 500(!) lapper. Du får også med manual. Kom med et bud så kan du få en ypperlig automat som ser bra ut i stuen.

Superjoker
Superjoker

Dette er en «Super joker». En ny maskin koster rundt 35 000,-, og denne selges for 6 500,-. Den tar 1,5,10,20,50,100 og 200-lapper. Jeg har satt inn ca 200 nye pærer, nytt lysrør og rengjort maskinen inni. Det følger med manual og alle lyspærene virker!

156 Replies to “Spilleautomater til salgs”

 1. Heisann.. lurte på om du kunne noe om hvordan jeg kan få evig credit på en Indiana Jones Spilleautomat ? Den gamle typen som var meget populær i norge på 90 tallet.. Har anskaffet meg en slik maskin, men ingen vet hvordan dette ordnes.

  -kenneth-

 2. Hei. Noen som kan gi meg noen linker el slikt?
  Ønsker meg en spilleautomat nær Halden-østfold.
  Til en rimelig pris. Helst en super joker, twin runner. jackpot 2000. Setter stoor pris på all hjelp jeg kan få. Takk! Mvh johan

  • hei har du fått deg en maskin ellers har jeg en strøken jacpot 2000 til salgs som er rengjort å byttet alt av lys til led lys alt av nøkler følger med bor i moss kan treffes på eddok6@hotmail.com eller se min annonse på finn.no selges til h.b.o 3500kr å dette er billig.

 3. Hei… Jeg har skikkelig lyst på en Indiana Jones….. Er det noen som har en de vil bli kvitt eller vet om et forum eller lignende hvor man kan finne.. har lett en del nå men finner de ikke lenger….

  Joakim

 4. Hei. jeg har en Twin runner som jeg vil selge nå. eneste minus med den, er at ikke alle 20 kr myntene vil på. Hvor mye vil dere tro at det er mulig og få for en slik?. noe jeg kan gjøre for at alle myntene skal komme på?. rengjøre myntleseren?

 5. DESPERAT !
  Er det en vennlig sjel som kan hjelpe meg med en manual til utbetalingsautomaten «Twin Runner»

  Lover deg evig lykke om du har en kopi og avse 🙂

 6. Hei! har en halloween automat.. har en manual, men den ser ut som en vestlandslefse. ser du har hatt en for salg, har du en manual på pdf e.l? takk

  • Jeg har desverre ikke manual som pdf, men skal prøve å få scannet den og sende den til deg. Vil nok være en fordel å mase litt på meg da jeg er fæl til å glemme 😉

   Det er forholdsvis mye aktivitet på dette innlegget, og det ser ut til at dette blir brukt som et mini-forum. Det er bare flott for min del, men jeg lurer på; får dere ikke noe respons på «spilledilla» og «automater.no»?

 7. Hei. Jeg ahr en spilleautomat( Vegas 2000 ) Jeg lurer på om du vet hva man skal gjøre npr det står Lock Jam ved oppstart? den vil ikke gå videre hvis ikke det er ordnet. har ikke fått folk til å se på den ennå.

  Hilsen Kenneth

  • Kan det være en sensor som «sjekker» at døren er låst? Prøv å tjuvkoble senoren(e) på døren. Har du en manual, kan du jo sjekke om denne feilmeldingen står beskrevet der

 8. Heisann. Har skaffet meg en jackpot 2000 og får det ikke til å fungere som den skal. Har fylt på med penger, men står fortsatt tom for penger når jeg lukker døra. Hva er det jeg må gjøre for at den skal skjønne at det er penger på den?

 9. Hei igjen!! mas mas mas =)

  hvis du kan sende meg manualen hadde det vært supert!!!den er ikke lett å få tak i =(

  Vegas 2000: du må nok plukke fra hverandre hopperkassa og rengjøre hopperne, kommer du inn i test mode??? evt «tømme» hopperne, det kan hende en mynt har satt deg fast eller så er det mye dritt nedi der.. jeg kom igjennom.. vegas er veldig sær på slike ting..

  jackpot 2000: åpne øverste dør, vri om refill nøkkel, trykk start for å velge hopper, innsats for å bekrefte hopper,start for å fylle,innsats bekrefte fylling.. samme prosedyre for hver hopper.. min 4 10kr i 10kr-hopper og minimum 100 20kr må være registrert

 10. jackpot 2000
  hvis du vrir om refillnøkkel når døren er lukket og du kommer inn på refill menyen, fyll via innkast.

  , men sjekk også at du kommer inn i testmode når døra er åpen,ved å trykke start etter resettelse av hjulene.. da er det ingen feil med døra.

  følg prosedyre på forrgie innlegg.. klassisk feil er å ikke bekrefte fylling til telleverket «innsats» etter valgt fyllingsnivå

 11. Hei.

  Har skaffet Top Hit maskin, men det kommer en feil melding
  – JCM Error phone –

  Hva kan dette være, ? Seddel inntaket ?

  Mvh Erlend.

 12. hei,du må slå av seddelleser funksjonen i servicemenyen.. menyen er veldig enkel.. hvis du har en seddelleser må du endre denne i samme meny.. feilen skjer fordi serienr som er registert i maskinen ikke stemmer med hva som er koblet til.. kunne du foresten gitt meg en oversikt på hva dipswitchene på hovedkortet ditt står??? sw1 og sw2 foreks sw1: 1off 2on 3off 4on 3off osv
  eller har du kanskje en manual???
  har en bekjent som ikke kommer seg ut av test modus, så det hadde vært fint med en oversikt av dipswitchene sidene den er stil inn på permanent test

 13. hei!
  har du noe kunnskap til bonus jackpot 21?
  fikk tak i en maskin, men får den ikke i gang.
  ser at det er grønt lys i hovedkortet, røde diode lys i hjulene. grønt lys på strømmen, men det er ingen aktivitet på maskinen, hørte snakk om at det må fylles på penger for at det skal bli liv i den, men hvor mye må det fylles på?

 14. Har du fått fatt i brukermanual til Twin Runner? I så tillfellet hadde du vert en engel om du konne sendt den til meg på en mail.Har lett uten resultat så nå er eg spent på om det endelig kan ordne seg.Hilsen Freddy

 15. Hei.

  Har en slik superjoker maskin, men her en dag da jeg lukket igjen døra så kommer feilmeldingen «AL 17» opp, og maskinen roper «hi check it out»

  Vet du hva som muligens er feil?

  Mvh

  Kjetil.

 16. jackpot 2000: lurte på om noen kan/har programvare for å endre gevinstutbetaling på automaten? har noen automater til salgs?

  • Etter hva jeg har forstått så ligger utbetalingsprosenten programmert i hovedkortet og er derfor umulig å endre uten å «hard-code».

 17. Hvis dere lurer på hvorfor jeg ikke svarer dere, så er det rett og slett fordi jeg ikke har noe svar å gi. Får satse på at noen med peiling på deres problem svipper innom siden og kan svare dere 🙂

 18. Hei lurer på om noen har en brukermanual til Triple 2000 spilleautomat.
  Når jeg setter i strømmen kommer det opp at jeg må sette alarm clock..
  Kommer inn i test modus, men kommer ikke lenger…

  Kan noen hjelpe meg ?

  Mvh Vige

 19. Sikkert bare jeg som har fått helt rullgardin, men hvordan kommer jeg i kontakt med steffen og hvem kontakter jeg for den windsor superpot maskinen og evt. hvor gjør jeg det??

 20. Hei! Ønsker du en Barcrest-maskin med nullstilt langtidstelleverk?? Det vil med andre ord si at jeg kan slette hele minnet i maskinen(fabrikk-ny). Du vil da få et ferskt program..

  Kan levere følgende maskiner med denne fordelen :
  Hottimer 9500,-
  Oldtimer 6500,-
  Superjoker 7000,-
  Jackpot2000 6000,-

  steffenrm@hotmail.com

 21. Hei! Har en del vegas2000 og trippel2000 som har fått seg skikkelig rehabilitering.. Har sikftet en del komponeter i dem som gjør at maskinene har fått nytt liv.. Veldig billig eller gratis frakt

  http://gallery.kronespill.no/v/spilleautomater/midmay/triple2000jpg.jpg.html

  http://gallery.kronespill.no/v/spilleautomater/midmay/vegas2000jpg.jpg.html

  Det er lagt en god del tid og penger i maskinene for å få dem 100%

  Ta kontakt hvis det kan være av interesse..

  Har også en step n win superpot som er klar for salg!!

  steffenrm@hotmail.com

 22. hei jeg er på ut kikk etter spille automater til en billig pris og det må være i orden kan hente.
  det er bare og ta kontakt eller sende en e-mail med bilde og pris så svarer jeg innen kort tid

 23. Jeg ønsker meg en spilleautomat. Må ikke koste mer en 1000kr, men jeg er ute etter skikkelig vare.
  vil ha noe som funker 100% i mange år framover. Jeg håper selvfølgelig at selger har skiftet alle lyspærer,lysrør,låser. Fint om du også tar deg tid til å vaske optoene samt skifte hjulstripsene som blir bølgete av varme etter noen år. Må ha orginale Seddel/myntkasse. Innvendig og utvendig vask er en selvfølge.. Husk å gå grundig gjennom det tekniske. skifte gjerne batteriet på hovedkortet som holder på irre i stykker hele kortet. kjør også gjerne målinger på hovedkortet for å sjekke at alt er som det skal.

  mvh Kent Willy

 24. Hey, er superpotmaskinen solgt? hva skal du ha for den? er også på utkikk etter sbs showboat og momarkedet, om noen har tips:)

 25. Ja var det et bud på gang Christopher?? Hvis du har lyst på Goldrush,superjoker,tripple2000,hotimer,admiral viking 20,oldtimer,Halloween,topshot,winsor supersteps,jackpot2000,admiral viking20 mini,tophit eller vegas2000 kan du gjerne gi bud noen av dem også.. noen av typene kan du kjøpe flere av =)

  Vil du ha 25stk Jackpot2000 i stua???

 26. Hmmm! er kun interressert i en superpott maskin! kan gi 3500,- for den,noe høyere enn det vil jeg ikke gå. da lar jeg det heller ligge! det er jo kun en leke!

 27. Hei dere!
  Jeg har en jackpot 2000, den gamle koselige maskinen med terninger når du kommer i «joker-modus».
  Kjøpte den for 6000 for 2,5 år siden, brukt lite, da det er et problem som jeg ikke får til å løse, kan gå nærmere inn på det for de som er interessert. Et par lamper fungerer heller ikke. Denne må jeg kvitte meg med da jeg får dame som flytter inn her etterhvert.
  Kan selge den til ekstremt lav pris, hvis noen er interessert. Bor i Bergen.
  Gi en lyd på min mail, skrufskruf@gmail.com, da jeg er tilgjengelig 24/7!

 28. Du får si fra om du ombestemmer deg da! som sagt kan gi 3500,- for den.. hvor mye tenkte du deg at du skulle få for den da? 10 lapper?

 29. 6-7000 og det går den glatt for.. Så fort jeg legger ut annonse på finn er den borte. Men har ikke noe stress, skal spille meg lei på den først

 30. Har en crasy reels som ikke displayet virker på. dvs det er ikke lys der hvor kreditt etc vises. Noen som vet hva som er galt, evt hvor det går ann å kjøpe nytt datakort til displayet?

 31. God afternoon Dr.Jones! JAJAJA! Idag fyrte jeg opp Indiana Jones!(norsk versjon) 12år siden sist. Det var tider når jeg og kompisen plukket tomflasker for å så gå mange km for å spille på Indy.

  Maskinen skulle er veldig pen og skulle være i topp stand.. Men etter en dag med demontering og remontering samt skifte 150 av 200 lyspæresokkler var den vel ikke i 100% stand.. Men disse er tross alt 15år og lever enda.

  Morro koster penger

 32. Hei! Noen som har en «High-Score» maskin? En av de derre fotballautomatene…? Julegavetips til meg selv det:-)

 33. Hei! Solgte en highscore for noen mnd siden.. Det er ikke bare-bare å skaffe dem, veldig få igjen.. Som vanlig fordi hovedkortet ryker og Giske kjører dem til stena. Har klart å skru sammen denne ene i år men det tar tid og koster mye pæng. Som regel må man bruke flere maskiner for å lage en fungerende. Det er nok bedre å legge ut «ønsker» annonse på finn.no eller spilledilla.com, uansett må man som regel leve med en form for feil i spillet, hovedkortene har stort sett tatt kvelden. På en annen side er det de samme kortene som sitter i vegas2000 og tripple2000 og dem er av nyere årgang. Flytte over prommer til et nytt kort kan være en mulighet hvis man har en delemaskin.

 34. HighScore:Koble om testbryteren/dørbryteren.. Du må nesten prøve deg fram. Litt opp og ned på alle automater hvordan bryterne er linket sammen. Kan være så enkelt som at en hun-kontakt har løsnet og bare må settes på plass igjen.

 35. Hei!
  Jeg har en SBS Momarkedet som jeg vurderer å selge..
  Noen som er interessert? send meg en mail på eirik(a)syracus.no

 36. Hvis du mener Step N win Maskinen som er nr 4 fra bunnen og opp har jeg en strøken en til 5500,-.

  Hvis du mener step by step showboat er det verre..

 37. Blackjack 21,GoldClub,SuperJoker Spilleautomater til salgs.. Maskinene må bort!! kom med bud. Tar mynt og seddler. låser+nøkler medfølger

 38. hei folkens.. kjøpte akkurat en top 20 deluxe.. hehe spendt på og se åssen den funker.. men seff drømmer jeg om god gammel Tax Free fra StepByStep 🙂
  Vis noen vet om en BonuStep Joker så si ifra.. jeg må bare spille en sånn igjen.. hehe

 39. Hallais .

  Bare lurte på hvilken verdi en indiana jones har i verdi, dette er en 1976 modell, alt er strøkent, manualer er også med.
  Noen som kan hjelpe??

 40. Har noen strøkne automater til salgs.

  Oldtimer
  Superjoker
  Jackpot2000

  Sjeldent god stand.
  Har oppgradert hjulmotorene noe som gjør maskinene svært stillegående

  ta kontakt kontakt hvis du vil ha noe som funker 100%
  steffenrm@hotmail.com

 41. Hei! Vurderer å selge min norske versjon av indiana jones spilleautomat.
  Automaten Fungerer som den skal 🙂
  Følger også med manual!

  BUD??

  91 76 25 31

 42. Hei.
  Har 2 stk twinn Runner 2000 som ikke virker, er det noen som har hoved kort til disse eller har peiling på hva som kan vere feil ?
  Har stått i ute temp å er litt irr på kortene så det er sikert kaputt.
  setter i strømmen så lyser det bare i kassa, ingen display skrift eller test funksjon virker.

  takker for råd eller tips 🙂
  send gjerne en sms 90027122

 43. Jeg er interessert i å kjøpe en Windsor Superpot hvis noen har en til salgs. Bor selv i Vestfold, så hadde vært praktisk hvis det ikke var på andre siden av landet. 🙂

 44. Hei, Tommy. Jeg har en Indiana Jones maskin tilsalgs om du er intressert.
  Selges for 10 000.

  Ring 91 76 25 31

 45. Er interessert i en automat som typisk joker 2000, super joker eller lignende 🙂 Evt en Triple Diamond. Noen som selger, evt pris skal dere ha for den? 🙂
  92 47 91 55

 46. Er interessert i en automat som typisk joker 2000, super joker eller lignende 🙂 Evt en Triple Diamond. Noen som selger, evt pris skal dere ha for den? 🙂
  92 47 91 55

 47. Er interessert i en automat som typisk joker 2000, super joker eller lignende 🙂 Evt en Triple Diamond. Noen som selger, evt pris skal dere ha for den? 🙂
  92 47 91 55

  • Heisan. Har du Indiana Jones automaten enda , eller er den solgt ??
   I tilfelle , hvilken pris og i hvilken stand er den ??
   med vennlig hilsen Trond

 48. heisann folkens eg har en casino royal , får den ike til og ta munter menn den tar seddler . ser denne munt tingen inni masinen er todelt og den overste delen er ikke koblet til noen plass . det er den delen som er rett innforbi muntintaket på maskinen. det er en ledning på denne delen menn som sagt ikke plugget i noen plass.noen som kann jelpe meg med dette problemet??hvor skal denne kobles till isåfall?

 49. Hei eg har to maskiner en jackpott 2000 og en hot timer, men har mistet refill nøkklene til begge.
  Noe lurt som kan gjøres for å få fikset d, eller om d er noe sted man kan kjøpe nøkkel?

 50. Hei, er det noen som har spille automater til salgs? indiana-jones halloween eller windsor superpot??? 😀
  mvh steffen

 51. Jeg har en Royal Runner som ikke fungerer, noen som vet hvor jeg kan få tak i instruksjonsbok eller nøkler til denne maskinen? Det lyser rødt lys inne i maskinen, men får ikke liv i den. Noen som har ett tips?:)

 52. Heisann! Har akkurat kjøpt en strøken crazy reels automat. Den tar alle dagens mynter, men seddelinntaket tar kun 50 lapper. Hadde satt stor pris på om noen kan forklare meg hvordan jeg stiller den inn til å ta 100, 200 og 500 lapper.

 53. Er det noen som har/ vet om en Indiana jones automat til salgs? 🙂 Gir mye for en slik automat!

  Er ute etter alt av spillautomater som fungerer!

 54. Jeg kjøpte nettopp en Twin Runner som fungerer greit i demo mode. Men jeg vil gjene bruke den til å spille med penger og jeg forstår ikke hvordasn dete kan gjøres. Har brukermanual, men det er helt gresk for meg. Åsså må jeg bytte endel pærer iden. Noen som kan hjelpe meg med dette? Bor på sørlandet i Mandal. Hvor er alle disse «automatt-service» som man så rundt på spilleplasser før? dere som reparerte i den tiden. Hvor er dere?

  • hei. har du fått twin runneren opp å gå med penger? eg har ein også som eg har fyld opp med penger. men får ikkje spille med vanlig penger. . kansje du har noen tips?

 55. Hei! noen som har hovedkortet til momarked, eller vet hvor man får tak i det? pris! det er irra på batteriet, går detta an å reparere??

 56. hei har en strøken jacpot 2000 til salgs alt av nøkler følger med alt av pærer er byttet lyset i front er byttet til led lys kom med bud over 3500kr til eddok6@hotmail.com eller ring meg på 94030662 mvh eddie maskinen kan sendes.

 57. Hei

  jeg har eg jakpot 2000 maskin som jeg har hatt mye moro med, men da jeg flyttet denne opp på kontoret mitt så har noe skjed, rødekors alarmen står d i displayet. Hvordan kan jeg få slettet denne alarmen??

 58. noen som vet om hvor man kan få hjelp til service på en gammel slotmaskin, ca 1980-tallet, kommer fra Cherry foretagen ab i Sverige som bygget om bally maskiner og satte de ut på danskebåtene.

 59. Hei jeg har kjøpt en Windsor Superpot men ser og ha flere problemer med den en håpet, er det noen som er peiling som kunne hjelpet meg evt over tlf epost imot noen kr. har litt mellom øra men uten en manual, blir ting litt mer vanskelig en anntatt når dette er min første maskin

 60. Woow Vilket drømmested jeg har kommet til 🙂

  Skal innrede mitt verksted med eget guttehjørne og da hadde det vært kult med en spillmaskin 🙂

  Er på let etter en ikke alt for stor spillmaskin.

  Dette er en spillmaskin som er liten og nett: «Den Gyldne Terning» ?

  Åpen for andre forslag oxo 🙂

  Østfold/Østlandet

 61. Hei..
  Har skaffet meg en barcrest maskin som heter HOT ROD..
  er det noen her som har kjentskap til hvor man kan skaffe manualer til slike gamle maskiner??

  • Hei Pabben

   Har kjøpt meg en Winsor superpot automat som gir fryktelig lyd når strømmen settes på. Starter ikke opp skikkelig. Noen råd?

   • Hva slags lyd? Hvor langt kommer den i oppstarten før den stopper? «Buzzing»? Min har en slags «jordfeil-buzzing-lyd» når den starter. Akkurat som en gammel CRT-skjerm i det den slåes på. Har ikke gjort noe med det vel og merke…
    Hvor mye gav du for maskinen?

 62. Hei godtfolk!
  Titter litt rundt etter 2 maskiner, indiana jones og admiral viking 20. noen som har noe til salgs? trenger ikke være polert daglig de siste 20 åra, men fint om de det nogenlunde fungerer. Skal bare ha en maskin, helst i nærheten av fredrikstad/sarp ++. send mail om du har noe du vil bli kvitt med en pris så kanskje vi blir enige 🙂
  glenjoramo@gmail.com

 63. hei.

  jeg lurer på om det er noen som veit om ett firma eller personer som drev med service på spilleautomater/ super joker?

  holder til i akershus.

 64. Hei!

  Fordi som er interessert, så har jeg opprettet https://lensvegas.eu

  Jeg prøver og få samlet så mye som mulig av manualer, proms osv på ett nettsted, sånn at det skal være lett å finne manualer for nedlastning om noen skulle trenge det.

  Er også opprettet ett forum, hvor det kan diskuteres feilsøking, tips og triks og dele informasjon.

  Håper siden blir tatt i bruk 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*