PS3 Move i år!

Etter en tid med lite nytt om PS3’s nye bevegelses-styring har det endelig kommet mer info; Navnet er PS3 Move, og prisen skal ligge Move kontroller og camunder $100 for kontrollen, kamera og en demo-disk!

PS3 er dessuten 3D-ready, så det er ingen grunn til å grue seg til jul!

Mens microsoft baserer seg på å kunne styre kun med kroppen, og nintendo kun bruker kontroller har sony blandet disse og har både bevegelses-sensorer i kontrollene og et kamera som oppfatter hva du gjør. Kansje er det ikke dumt å kombinere disse to? En artig sak er at Ps3 Move registrerer stemmen din, og kan bruke den i tillegg til bildet av deg. Ikke lenge før du får en Ps3 som ser ut som deg, og høres ut som deg, altså.

move kontrollerDet skal i følge playstation.com være mulig å styre spill med kun èn kontroll, men det er også mulig å bruke en tillegsstikke – navngitt «Playstation Move-sub» – som skal kunne utvide mulighetene.

Sony har allerede 5 navngitte spill, og lover 15 andre før april 2011 som alle støtter eller passer til move-pakken. Du kan se en demo av kontrollene og noen spill nederst.

Kilder; playstation.com, Vg.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*