Natal til neste år!

November neste år, nesten fem år etter at xbox 360 ble lansert, kan du med samme boksen ha det nye feteste spill-utstyret; Natal.

Les hva «Natal» er

I sommer uttalte Xbox studio-sjefen Phil Spencer at «360 enda ikke har nådd toppen». Det kan nok stemme, for når prisen på natal er 3-500,- kan man trygt si at det er en oppgradering av xbox 360 og ikke noen ny konsoll.

Når natal blir sluppet på markedet, skal det være 5 millioner klare for salg og 14 spill. Hvilke spill dette er er usikkert, men i tillegg til microsoft har Activision, Bethesda, Capcom, Disney, EA, Konami, MTV, Namco Bandai, Sega, Square Enix, THQ og Ubisoft sagt de skal levere spill som støtter natal. Etter å ha sett microsoft’s demo-video, føler jeg ganske sikker på at jeg står oppe når jeg spiller FIFA11F1 Career Challenge ser også ut til å være med på demoen sammen med et buzz-liknende spill.

PS! Sony har sagt at de skal slippe sin versjon av bevegelses-sensor kit til våren før microsoft’s natal, så da går vi alle en lysende fremtid i møte 😉

Kilder; Itavisen, MCV

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*